Vores medarbejdere | EDMK

Ole Hummelgaard

Uddannelseschef

Uddannet lærer, musikterapeut fra Tomatis Instituttet Paris. Årskursus i offentlig ledelse. Diplomuddannelse i specialpædagogik. Ole har grundlagt og udviklet Erhvervsskolen Det Musiske Kompagni i samarbejde med souschef og psykolog Anne Sølling.

Ved siden af arbejdet som leder af EDMK, arbejder Ole med skolens elever i teater- og musikprojekter m.m. Endvidere er Ole ansvarlig for kvalitetssikringen af EDMK sammen med Anne Sølling.

Anne Sølling

Souschef og psykolog

Oprindelig uddannet socialpædagog og sidenhen uddannet Cand. Pæd. Psych. fra Danmarks Pædagogiske Universitet (DPU). Anne er autoriseret af Psykolognævnet og Specialist godkendt i psykoterapi af Dansk Psykolog Forening.

Anne har grundlagt og udviklet Erhvervsskolen Det Musiske Kompagni i samarbejde med uddannelseschef Ole Hummelgaard. Ved siden af jobbet som souschef er Anne behandlingsansvarlig psykolog og varetager samtaler med eleverne samt udredning af deres kognitive ressourcer og læringsstrategier, når det er hensigtsmæssigt.

Endvidere er Anne ansvarlig for kvalitetssikringen af EDMK sammen med Ole Hummelgaard.

Annette Louise Nielsen

Skole- og Socialfaglig ansvarlig

Uddannet lærer med diplomuddannelse i almen pædagogik. Uddannelse i flerfamilieterapi. Årskursus i specialpædagogik. Annette varetager kommunikationen med kommunerne i forbindelse med elevplaner og elevrapportering etc. Ved siden af dette arbejde er Annette ansvarlig for samarbejdet med VUC og elevernes skolefaglige undervisning.

Iben Bohé

Administration

Regnskabsuddannet. Iben står for regnskab, økonomi og reception. Iben er EDMKs administrative “blæksprutte” og den stemme man møder, når man kontakter EDMK.

Simon Lund

Computerspiludviklingsfaglærer

Simon er uddannet på Aalborg Universitet. Simon varetager undervisningen i Computerspiludvikling, herunder bl.a. animation, programmering og idéudvikling.

Elisabeth Bay

Kok og køkkenfaglærer

Uddannet kok og lærer. Elisabeth varetager undervisningen på køkkenlinjen, herunder undervisning af STU-elever og ny-mesterlære-elever. Ved siden af dette arbejde underviser Elisabeth eleverne i dansk på eksamensniveau.

Henrik Askou

Musikfaglærer

Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium København. Henrik varetager musikuddannelsen på alle niveauer i samarbejde med en række deltidsansatte (se disse) musikundervisere.

Thorbjørn Appehl

Lydteknikfaglærer

Uddannet bassist på Rytmisk Konservatorium København. Thorbjørn varetager lydteknikundervisningen i samarbejde med Pelle. Thorbjørn underviser især i de studietekniske discipliner.

Pelle Giöbel

Lydteknikfaglærer

Uddannet gennem 40 års arbejde i lydteknikbranchen på topniveau. Pelle varetager lydteknikundervisningen i samarbejde med Thorbjørn. Pelle underviser især i live-lyd og P.A.

Thomas Johansen

Autofaglærer

Uddannet automekaniker. Thomas varetager undervisningen på autolinjen herunder undervisning af STU-elever og ny-mesterlære-elever.

Annette Nørregaard-Jensen

Film-, tv- og billedmedie-faglærer

Uddannet producer på Den Danske Filmskole. Annette varetager undervisningen på Film, tv og medie-faglinjen. Ved siden af dette arbejde underviser Annette EDMKs elever i samfundsfag.

Michael Mortensen

Ejendomsteknikfaglærer

Uddannet smed og maskinarbejder. Michael varetager undervisningen på ejendomstekniklinjen herunder undervisning af STU-elever og ny-mesterlære-elever.

Henriette Rosenbeck

Teaterlinjefaglærer

Uddannet skuespiller. Henriette varetager skuespil- og teaterundervisningen på musik- og teaterlinjen.

Sanne Graulund

Sang og kor-underviser

Uddannet på Rytmisk Konservatorium i København. Sanne underviser i sang, stemme og kor på musik- og teaterlinjen.

Stuart Goodstein

Klaver- og keyboardunderviser

Arbejder som musiker og akkompagnatør. Stuart varetager undervisning i klaver og keyboards på musik- og teaterlinjen.

Regin Fuhlendorf

Guitarunderviser

Uddannet på Rytmisk Konservatorium i København. Regin varetager guitarundervisning på musik- og teaterlinjen.

Martin Topsøe

Individuel mentor og støtteperson

Uddannet lydtekniker. Martin er mentor/støtteperson for elever med særlige udfordringer.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Ring til vores vejleder Iben på tlf.
48 24 05 00 eller skriv dit navn og tlf. nr. her
- så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!
Bliv
ringet op