Vores bestyrelse | EDMK

Bestyrelse

Flemming Ostermann

Bestyrelsesformand – flemming.ostermann@gmail.com

Uddannet skolelærer, har i mange år været underviser på et Københavner-gymnasium og samtidig været praktikkoordinator og underviser i pædagogik på Rytmisk Musikkonservatorium. Har hele livet været musiker og gennem årene spillet med mange danske bands og solister.

Ole Kibsgaard

Bestyrelsesmedlem – olekibsgaard@mail.dk

Uddannet på Rytmisk Musikkonservatorium 1991. Dernæst i mange år ansat samme sted som docent. Har spillet og arrangeret for mange danske bands og solister som Kaya Brüel, Shubidua, Martin Brygmann. Har 1997-2009 medvirket i børneprogrammet Kaj og Andrea. Har udgivet 2 CD’er i eget navn og lavet adskillige undervisningsprogrammer.

Iben Bohé

Medarbejderrep. og bestyrelsesreferent – familienbohe@mail.dk

Er 46 år og uddannet indenfor logistik og økonomi. Har arbejdet mange år som logistikkoordinator, men de sidste 12 år har jeg arbejdet på Erhvervsskolen Det Musiske Kompagni som administrator. Jeg har to børn. Jeg træner meget og kører cykelløb i min fritid.

René Silword

Er uddannet Social- og Sundhedsassistent og har arbejdet både på hospital og plejehjem. I min karriere som social- og sundhedsassistent har jeg i perioder arbejdet indenfor Psykiatrien og de sidste 7 år indenfor socialpsykiatrien. Jeg har været aktiv i politik gennem en længere årrække og sidder i den Socialdemokratiske byrådsgruppe i Hillerød Kommune.

Poul Bach

Er valgt til Kommunalbestyrelsen i Rudersdal i de sidste to valgperioder. Er oprindeligt arbejdsmand, har sejlet, været specialarbejder, lastbil- og buschauffør, portør og havnearbejder. Uddannet jurist fra Århus Universitet og er indehaver af AB advokater, der ligger i Birkerød. Har været leder af et AMU-center, juridisk konsulent i fagforbund, personalechef og administrerende direktør i private og offentlige virksomheder. Spidskompetencer – almen menneskelig forståelse, kommunikation, HR og jura.

I tvivl om, hvad du skal vælge?

Ring til vores vejleder Iben på tlf.
48 24 05 00 eller skriv dit navn og tlf. nr. her
- så ringer vi dig op.

Vi kontakter dig hurtigst muligt!
Bliv
ringet op